Opleiding Geluidstechniek


geluid.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Opleiding Geluidstechniek
PopCentrum Jacobiberg
Jacobiberg, cultureel centrum, de plek om te oefenen met je band
http://www.jacobiberg.nl/

DL Soundproductions
DL Soundproductions
http://www.dlsound.nl/

Audiowish
Uw partner in pc, hardware & internet-techniek
http://www.audiowish.nl/

SAE Institute
Study with the world's largest media eduction providor. over 50 locations world-wide each offering their own selection of high-end production facilities that are second to none. study audio engineering courses, filmmaking courses and multimedia
http://www.sae.edu/

Studio Froombosch
Studio froombosch is een geluidsstudio en repetitieruimte op het platteland van groningen. opnames op adat xt's en motu 2408 met hoogwaardige randapparatuur. goede verblijfsmogelijkheden.
http://www.studiofroombosch.com/

Wisseloord Hilversum
In 2008 is het 30 jaar geleden dat Wisseloord Studio 2 live ging. Terwijl de betonmolens van de aangrenzende studio?s nog draaien, neemt de Nederlandse groep Bots het album ?Wie zwijgt, stemt toe? op. Een maand later, op 19 januari 1978 om precies te zijn, leggen onze technici de laatste hand aan Studio 1 en 3. Dezelfde dag beleeft het meest prestigieuze studiocomplex van Nederland haar officiele opening door prins Claus. Een korte terugblik op een rijke geschiedenis.

Het vakmanschap van Wisseloord Studio?s krijgt in 1986 definitief internationale erkenning met de opnames van het album ?Hysteria? van Def Leppard, die in totaal meer dan negen maanden duren. Het producers- en engineers-circuit laat daarop zulke positieve geluiden horen over Wisseloord, dat wereldartiesten als Elton John, Tina Turner, Mick Jagger, ELO, Simple Minds, The Police, The Scorpions, The Cranberries, Stereophonics, 3 doorsdown, 50 cent, Noa en U2 al snel feilloos de weg naar Hilversum weten te vinden. Uiteraard blijven ook Nederlandse acts hun singles en volledige albums opnemen in Wisseloord Studios. Een willekeurige greep levert de volgende namen op: Anouk, Kane, Van Dik Hout, Krezip, De Poema?s, Bastiaan Ragas, Racoon, Blof, maar ook produkties als Toppers in Concert, Dutch jazz orchestra, metropol orkest en diverse Musical produkties zoals Tarzan,

Het geheim van het succes van Wisseloord Studios? Misschien is dat het pand en de indrukwekkende akoestiek, waaraan legendarische acoustical designers als Tom Hidley en Jeff Cooper van Eastlake Audio hun expertise hebben verleend. Of schuilt het in onze veelgeroemde gastvrijheid en jarenlange ervaring met alle beschikbare analoge en digitale opnametechnieken? Of de vakkennis en accuratesse van onze technici? Zij kennen namelijk alle ins- en outs van onze opname-apparatuur.

Van techniek tot catering, van nachtdienst tot administratie; het hele team van ruim tien man stelt alles in het werk voor het slagen van de verschillende opnamesessies. Allen voelen zich er verantwoordelijk voor om precies die relaxte sfeer te creeren, waarin iedere artiest of groep zich volledig kan concentreren op waar het uiteindelijk om draait: het perfect registreren van de best mogelijke performance. De reden waarom we al 30 jaar aan de top staan!
http://www.wisseloord.nl/

Sweet Audio Baarn
Sweet Audio Baarn
http://www.sweetaudio.nl/

Www.SoundSeminar.nl
Het sound seminar is een studie geluidstechniek van 8 maanden met ruim 60 topspecialisten als docenten
http://www.soundseminar.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy